Voksenkor

Voksenkoret ved Hedensted kirke er et kor for alle, der elsker musik og sang, og det fællesskab vi skaber i sangen sammen.

Vi synger både nyt og gammelt, rytmisk og klassisk, en- og flerstemmigt i et alsidigt repertoire.

Vi er et overvejende klassisk kor, men vi leger også med det rytmiske repertoire.

Vi arbejder med stemme, krop og fællesklang i et hyggeligt samvær, hvor alle er velkomne. Koret vil lejlighedsvis deltage ved gudstjenester, koncerter og andre arrangementer.

NYT: Organist Uffe Kristiansen har midlertidigt overtaget øveaftnerne. Kirstine With har for mange timer og derfor skal hun ikke lede voksenkoret mere.
Menighedsrådet arbejder på en permanent løsning.

Voksenkort øver onsdage kl. 18.00 - 20.00 i Hedensted kirke

Medlemmer af voksenkoret skal tilmeldes nyhedsbrev her nedenfor!