Vi søger nye frivillige til at gi' en hånd med!
Kontakt sognepræst Thea Køllgaard Olsen for yderligere oplysninger.

I mange år har legestuen været et godt sted at komme for børn og deres forældre eller bedsteforældre.
Her kommer mødre, der er på barsel, eller som passer deres egne børn hjemme. Der er forældre, som har en ugentlig fridag og bruger den sammen med sit barn eller bedsteforældre der har deres børnebørn på besøg.

Legestuen mødes hver torsdag i et par timer. Der indledes med fælles sang og fortælling. Der er fri leg og aktiviteter både ude og inde og børn og voksne spiser en bid brød sammen inden de skilles.
Legestuen har legetøj, sandkasse og legehus i haven.

Vi mødes kl. 9.45 til ca. 11.30 hver torsdag - undtagen i skolernes ferie.

Det kræver ikke tilmelding at komme i legestuen. Det er ganske uforpligtende. Man kan bare møde op i Kirkecenteret, Kirkegade 15, og være med.

Legestuen er for børn fra 0-4 år og mere information kan fås på kirkekontoret, 7589 1099.