Koncerter

Julekoncert - 9/12 kl. 19.30 i Hedensted Kirke

Akkompagneret af landets beste korstemmer og en pianist i topklasse, inviterer de to dygtige jazz- og soulsangerinder, Sinne Eeg og Christina Boelskifte, til julens mest storslåede koncertoplevelse – AMAZING CHRISTMAS.Med sublim vokal og glimt i øjet fortolker de to sangerinder velkendte juleklassikere fra Whitney Houston, Ella Fitzgerald og Disney samt en bred vifte af julens traditionelle danske og udenlandske sange.AMAZING CHRISTMAS er en unik, musikalsk oplevelse med højt til loftet og et harmonisk vokalensemble, der bringer hele publikum i julestemning.

Billetter á 100 kr. kan købes via MobilePay 46455 eller bankoverførsel 1681-3226766218 mrk. koncert og anfør navn. Billetter afhentes på kirkekontoret i åbningstiden.

OBS! KIRKEKONTORET ER LUKKET FREDAG D. 9. DECEMBER. KØBTE, MEN IKKE AFHENTEDE BILLETTER AFHENTES VED INDGANGEN (VÅBEHUSET) FRA KL. 19.00.