Har du lyst til at hjælpe?

I menighedsrådet ved Hedensted og St. Dalby kirker arbejder vi blandt andet med at få mere netværk og frivillighed i kirken, fordi vi tror det skaber større fællesskab at være sammen om en opgave fremfor at blive serviceret hele tiden.
I Helligåndskirken i Århus er der fuld fart på frivillighed og det giver masser af gode oplevelser og fællesskab. Inden sommerferien var vi derfor på inspirationstur til Århus, og det var overvældende at høre om, hvordan mange forskellige mennesker finder vej til kirken, fordi kirken har brug for dem.
De kommende måneder vil vi i menighedsrådet arbejde videre med, hvordan vi kan omsætte nogle af de gode idéer til handlinger. Du er meget velkommen til at skrive en kommentar til menighedsrådet, hvis du sidder med en god idé eller har lyst til at blive en del af et arbejdende fællesskab ved kirken.

Vi har nu f.eks. frivillige på Bøgely til andagt, i Menighedsplejen, Legestuen, til minikonfirmander, gudstjenesteplanlægning, Aften for enlige mm.

Har du tid og lyst til at give en hånd så kontakt en af præsterne.
Se tlf.nr. og mail her