Onsdag d. 27. november 2019, kl. 19:00

Ny meditativ salmestil

Koncert med Janne Mark i Hedensted kirke, onsdag d. 27. november kl. 19.00

Janne Mark (f. 1973) har etableret sig som en af de mest overbevisende salmedigtere og komponister i hendes generation i Danmark og i udlandet med den internationale udgivelse ’Pilgrim’. Musikalsk befinder hun sig på et spor imellem sangskrivning, salmer, jazz og nordisk folketone. En baggrund som sanger, komponist og musikudvikler i det kreative miljø i Brorsons Kirke på Nørrebro i København, har gjort hende i stand til, at skabe en ny meditativ salmestil med en karakterfuld enkelhed, hvor omdrejningspunktet er det melodisk fællessangbare. Dette understreges på ’Pilgrim’ i samarbejdet med den unikke norske trompetist Arve Henriksen.

I 2013 udgav hun sit første meget velanmeldte salmealbum ’Salmer fra broen’ hvorfra salmerne ’Et hus at komme til’ og ’De første forårstegn i Norden’ er optaget i Kirkesangbogen.

Det er netop hendes salmer fra ’Pilgrim’ og ’Salmer fra broen’ vi vil få at høre. Med sig har Janne Mark bassisten Esben Eyermann og Peter Rosendahl på klaver.

Der er gratis adgang til koncerten.

Hedensted Kirke, Kirkegade 1, 8722 Hedensted, Danmark