Begivenheden har allerede fundet sted.

Torsdag d. 27. januar 2022, Kl. 19:00 til kl. 21:30
Kirkecenter, Kirkegade 15, 8722 Hedensted
Foredrag med Karen Ozmec: hedenSTED - mangeSTEDER

Kom, hør og se, hvad der bl.a. gemmer sig i den nye bog ”hedenSTED mangeSTEDER” - en billedfortælling af Karen Ozmec Zachariasen Kolstrup og Vibeke Jerichau.

Torsdag den 27, januar 2022 kl. 19 giver Karen Ozmec os et indblik i de bibelske historier, som hun har indfanget i sine mange tegninger fra de 33 kirker i Hedensted provsti.

hedenSTED mangeSTEDER er en bog der henvender sig til alle kommunens indbyggere, der har lyst og nysgerrighed til at begive sig ud i alle de små landsbysamfund og den omkringliggende natur.

Bogens afsnit har Hedensted Kommunes 33 kirker som pejlemærker. Fra gammel tid har kirken været landsbysamfundets centrum – og kirkerne er stadig vores ældste arkitektoniske og billedkunstneriske fællesnævner.

Fotografierne er taget på ture rundt i landsbyer og landskaber i perioden 2017 – 2020. Tegningerne i bogen er velegnede til farvelægning af store og små hænder. De er fortolkninger af nogle af de mange billeder, man kan støde på ude i kirkerne: skåret i træ, hugget i sten eller malet på de ældgamle mure.

Der er fri entré.