Mari-Louise skriver:

"Når man er til samlesang mærker man virkelig at der er plads til alle, religiøs eller ej. Tingene er på de smås vilkår og rummeligheden er stor.
Der sænker sig en stille ro, imens man synger for sit barn og en fantastisk stund mellem mor og baby begynder. Det er tydeligt at se, at babyerne nyder sangene, musikken og de fagter man laver til. Det er lige fra sæbebobler, klaver, stjernehimmel, små klokkespil, til mor der laver fagter til nogle af sangene. Babyerne genkender sangene og tonerne, da det er de samme man synger hver gang.

Når dette så er forbi, er der kaffe og te samt snak mødrene i mellem, hvilket er super hyggeligt.
Jeg vil klart anbefale babysalmesang og det er bestemt noget, jeg vil prøve igen.

BABY-SALMESANG i Hedensted Kirke

For babyer i alderen ca. 2-10 måneder.

Babysalmesang kan være med til at stimulere barnets sansemotoriske, følelsesmæssige, sociale og sproglige udvikling.

Det foregår i Hedensted kirke og forløber over 7 gange og tidspunktet er fra kl. 10:30-12:00 (inkl. hygge og kaffe/the). Det koster ikke noget at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Næste hold starter mandag d. 17. februar 2020. OBS! Holdet er fuldtegnet - det er muligt at komme på venteliste.
For yderligere information rettes henvendelse til sognepræst Maria Bech Tuominen (tlf.: 75 67 60 11).

Tilmelding sker ved at sende en mail til Maria Bech Tuominen mabh@km.dk - senest d. 5. februar.
Der er plads til 12 babyer på et hold.